expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 5. јануар 2015.

Семинар ,,Е- алати у настави''

     Семинар
Школа будућности: E-алати у настави
Време реализације
17.11 / 14.12.2014.
Компетенције и приоритети
K1,          П10
 Начин реализације
Семинар се одвија он-лајн. траје месец дана
Садржај семинара:   Општи циљеви:    Садржај и активности:
акредитован је од стране Министарства просвете Републике Србије и налази се под бројем 223, у каталогу ЗУОВ-а за школску 2014/15 годину.
Како би на семинару било што мање теорије а што више практичног рада, трудиле смо се да стручну терминологију сведемо на минимум, да применимо властита искуства и да знања која овде усвојите буду функционална и применљива у пракси. И то не само у настави већ и у свакодневном животу.
За сваку од тема (Креирање е-књиге и часописа, Стрип и анимација у настави, Блог, Прављење и презентација завршног рада) имаћете недељу дана. Ми ћемо вам проследити упутства електронским путем, бићемо у вези захваљујући форумима и електронској пошти и помоћи ћемо вам да се снађете у свему. Ви ћете сами бирати време када ћете се бавити семинаром. Једино што вас обавезује је, да након недељу дана, након сваке од тема, урадите практичан рад , који ће показати да сте савладали тему.


Мишљење о семинару:
Водитељи: Бранка Ранисављевић и Љиљана Малетин Војводић, професорке Карловачке гимназије.
Довољно је рећи да сам све задатке тачно и на време урадила, без икаквих проблема. Поред тога, научено на семинару сам већ употребила у свакодневном раду.